27-03-2016

Se årets musikprogram her på siden. Pt. er hjemmesiden ved at blive opdateret og kan være nede i kortere tid. Seneste nyt vil løbende blive opslået her og på FB

20-03-2016

Så ligger det fuldstændigt klart. Efter at Hornsrocks musikudvalg har gennemlyttet mere end 140 bands og musikere og brugt utallige timer med at pusle det perfekte program sammen til årets havefest, kan vi nu “Proudly announce”:  MUSIKPROGRAMMET FOR 2016 UDKOMMER HER PÅ SIDEN I MORGEN kl. 17.  Yeaaaarrrrhhhhhh, det bli´r vildt godt.

29-01-2016

Hornsrock brygger for fulde omdrejninger på vores 15 års jubilæumsbryg til Juni…og der er masser af fede råvarer i gryden og masser af stjernedrys og eksotiske krydderiser til at gøre dette års Hornsrock til årets havefest 🙂 Masser af superfede bands i alle regnbuens stilarter og rytmer har allerede søgt om spilledtid til musikprogrammet, og vi er supertaknemmelige for den store opbakning, vi mærker for festivalen, både fra musikere, men også fra sponsorer og folk der gerne vil give en hånd med for at få det hele til at køre. Der er endnu to uger til ansøgerfristen udløber, så meget snart vil vi barsle med de første musikere og bandnavne til årets program….og vi kan allerede nu klart sige, at  det bliver en kanon Hornsrock 16.

the_silhouette_of_a_male_singer_0071-0907-1417-0344_SMU

12-09-2015

Sidste nyt…Datoen for næste års Hornsrock er nu klar: 3-5/6-16 fyrer vi den af igen i Skibby. Følg med her på siden eller på FB.

Mere nyt: Hornsrock har fået en medlems-side på FB, Hornsrocks Venner, hvor alle der ønsker at støtte op om festivalen, kan få særlig information om støttemedlemskab, medlemstilbud og særlige arrangementer. Herudover kan vi udveksle gode ideer og forslag til at gøre Hornsherreds hyggeligste havefest endnu bedre. Vi ses 🙂

30-05-15

Programændringer: Rock-bandet har desværre meldt afbud, og er derfor erstattet af bluesrock-bandet, TREE RIVERS. Skars Blues Band har også meldt afbud, men er heldigvis blevet erstattet med et andet superfedt bluesband, nemlig: MØLLERS BLUES BAND. Nu kan vi  også annoncere at tre bands fra Frederikssund Musikskole optræder på Hornsrock:  FLÅEDE TOMATER, SNAKE CHARMS OG SHUFFLED CARDS har meldt klart med en stribe fede hits, som de vil glæde os med søndag formiddag kl. 11. BRØDRENE PÅ SIDEN starter derfor en time tidligere, så de morgenfriske eller overnattende festivalgæster kan nyde brødrenes morgenvækning fra kl. 10 søndag.

22-05-15

Årets fedeste t-shirt er på trapperne. Design Dorte Themsen 🙂

T-shirt_2015_ex1_orange_sort

20-04-2015

Så er det her: Musikprogrammet for Hornsrock 15….og som sædvanlig fyldt med superfed og svingede musik . Glæd dig til at opleve de mange helt nye bands på scenen, eller glæd dig til gensyn med dit lokale ynglingsband….vi glæder os i hvert tilfælde til endnu en kanonhyggelig weekend på Hornsrock til Juni 🙂

x

08-04-15

Musikprogrammet for 2015 er lige på trapperne, så følg med her på siden eller på FB og glæd dig til endnu et superoverdådigtfedtogsindsygtforvildtgodt overflødighedshorn af fede bands:-)

  P1030173    P1030097   P1020780

              P1030263  P1030278P1030342

                          (nogle af de optrædende bands fra 2014)

22-12-14

Hornsrock ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi ses til juni……

24-09-14

Hornsrock still goin strong…Vi er blevet flere folk til at lave festival, superfedt:-)…., og har som det første sat datoen for næste års festival: 5-7/6-15. Hornsrock er rykket en weekend bagud, så vi ikke koliderer med byfesten i Frederikssund igen, så kryds i kalenderen her…Ellers er de første arbejdsgrupper begyndt at planlægge, hvad der skal ende med at blive endnu en kanon-hyggelig Hornsrock, så glæd jer derude…Energierne bobler allerede….

 

 

 

27-06-14

Tak til alle der deltog i endnu en fantastisk hyggelig havefest på Hornsrock. En hel weekend fyldt med sol, masser af glade mennesker, en perlerække af superfede bands og en kanon stemning….Tak for i år, håber vi ses til næste år:-)

 

2-5-2014

Så er årets musikprogram udkommet..og der er dømt fest alle tre dage på endnu en fantastisk musikfestival….Se programmet her på siden.

 

4-4-2014

MUSIKPROGRAMMET FOR 2014 ER LIGE PÅ TRAPPERNE, SÅ FØLG MED HER PÅ SIDEN OG GLÆD DIG TIL ÅRETS FEST PÅ HORNSROCK….

 

8-02-2014 Mange bands har allerede ansøgt om spilletid til årets HORNSROCK, men der er stadig tid hvis du og dit band trænger til at ryste øvelokale-støvet væk fra spader og stemmebånd og kan forestille jer stå på Hornsrocks store scene foran et veloplagt publikum. Ansøgningsfrist for bands og solister er 1/3. Find ansøgningsskemaet her på siden….

8-11-2013

Så kan du godt sætte kryds i din kalender:  HORNSROCK 2014 bliver 13-15/6.

Alle bands og glade musikanter der kunne tænke sig at stå på scenen til sommer, kan finde ansøgningskemaet for 2014 her på siden. Vi glæder os til at høre fra jer.  Mange hilsner fra Hornsrocks musikudvalg.

25-06-2013 TUSIND TAK TIL ALLE JER DER VAR MED TIL AT SKABE ENDNU EN FANTASTISK HYGGELIG HAVEFEST PÅ HORNSROCK. TAK TIL ALLE JER PUBLIKUMMER DER NØD MUSIKKEN, VENNERNES SELSKAB OG DE KOLDE FADBAMSER, TAK TIL ALLE VORES SUPERGODE HJÆLPERE, UDEN JERES GÅPÅMOD OG DEJLIGE SMIL GIK DET JO SLET IKKE, TAK TIL TROELS FRA SHOWTECH FOR FANTASTISK LYD, TAK TIL ALLE VORES SPONSORER OG IKKE MINDST EN KÆMPE TAK TIL ALLE JER MUSIKERE OG OPTRÆDENDE, DER LEVEREDE SÅ STORE OPLEVELSER TIL OS ALLE. FRA ALLE OS FRA HORNSROCK MUSIKFESTIVAL TIL ALLE JER: EN KÆMPE TAK OG PÅ GENSYN I 2014.

13-06-2013 Kun 2 dage til HORNSROCK….yearrrrhhh. Vi glæder os helt vildt til at åbne porten til en weekend med den fedeste og hyggeligste musikfestival på vores kanter. Glæd dig til mere end 30 supergode bands, god mad, koldt øl og selskab af hyggelige og dejlige mennesker til vores hyggelige havefest: HORNSROCKS RULES

18-04-2013 Nu er årets musikprogram klar og kan ses her på siden. Og hvilket program. Det bliver vanen tro et festfyrværkeri af superfede bands, der er i absolut topform til at levere musik af høj høj klasse både til dine ører og festen der venter. Se programmet her og glæd dig:

02-04-2013 Så er det foreløbige musikprogram for Hornsrock 13 ved at være på skinner. Hornsrock fik i år 105 ansøgninger fra musikere og bands fra hele landet, samt Sverige om at spille på festivalen, hvilket vi er meget beærede og taknemmelige over. Hornsrock har desværre ikke mulighed for at sætte alle på plakaten, men der er i år mange nye navne, heraf flere nye lokale bands. Se hvem der indtil videre er på plakaten under program. Det fulde program med beskrivelser og links til de enkelte bands offentliggøres snarest.

24-02-2013 Nu hvor der er knap en uge tilbage til deadline på ansøgningerne til at spille på Hornsrock i år, og med mere end 70 fede bands, der allerede har meldt sig klar, kan det kun blive et festfyrværkeri af fed musik og glitrende talent, der venter på at springe ud på det færdige program sammen med det efterhånden stærkt savnede forår. Vi glæder os til at sætte programmet sammen og snarest offentligøre de første navne. Følg med her på siden og på vores facebook-sider. Mange musikhilsner fra Hornsrock-teamet

08-01-2013 Nu er forberedelserne til Hornsrock 2013 i fuld gang. Telte, hegn, toiletter, scene, madboder, hoppeborge, boder og uendelig meget mere skal besluttes og bestilles. Ansøgninger skrives og sponsorer opsøges så vi for 12 gang kan slå teltdørene op til endnu en fantastisk og superhygglig havefest i Skibby. Musikprogrammet er dog ikke på plads endnu, så hvis du er en fantastisk solo-musiker, eller spiller i det fedeste band, så send snarest en ansøgning her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig senest 1 marts.

19-6-2012 HORNSROCK SIGER TUSIND TAK TIL ALLE DE 33 FANTASTISKE BANDS DER GAV OS STORE MUSIKALSKE OPLEVELSER OG VELOPLAGTE SCENESHOWS. OGSÅ EN STOR TAK TIL  VORES SUPERHJÆLPERE SOM ALTID ER KLAR, OG IKKE MINDST ALLE JER DER MØDTE OP OG FESTEDE MED OS I WEEKENDEN. TAK FOR I ÅR. VI SES TIL NÆSTE ÅR…HOLD DIG OPDATERET MED NÆSTE ÅRS FESTIVAL GENNEM VORES FACEBOOKGRUPPER OG HER PÅ SIDEN, HVOR ÅRETS BILLEDER OGSÅ LÆGGES UD SNAREST. MVH HORNSROCK-TEAMET

2-6-2012 Så er årets t-shirt udkommet. Både med og uden ærmer, hvide og sorte med logo foran og alle bandnavne på ryggen. Vær blandt de første og få fat i den ved at kommet til Rock i Gården næste fredag i Frederikssund 8/6 , hvor The Fabrik, Cold Black, Caper Clowns og Cloudland stiller op. Her kan du ud over den fede musik, købe vores t-shirt, badges, øloplukkere, nøgleringe, køleskabsmagneter og små spejle. Og ikke mindst billetter i forsalg til kun 150,- for hele weekenden for voksne over 18 og kun 50,- for unge under 18 år. T-shirts kan selvfølgelig også købes på selve festivalen for kun 100,-      

 

 

 

 

 

 

 

 

17-05-2012 Gas & Vand har skiftet tid til lørdag kl. 20.30. Liquid Field har skitet tid til fredag kl. 21. Emergency Lane har skiftet navn til In My Blood og har også fået ny sanger. Flere bands har fået nye hjemmesider og iøvrigt skal hele 9 bands fra årets program spille til Rock i gården i Frederikssund, 3 fredage før Hornsrock. Det bliver en glimrende lejlighed til at varme op til årets festival. Se mere på her: http://www.facebook.com/rockigaarden

21-04-2012 Så er musikprogrammet på plads, med hele 29 bands på menuen. En fuldfed blanding af nye navne og gamle kendinge i et mix af  utallige variationer udi rock, blues, pop, rap, korsang, partyrock, country, bluegrass og og og you name it…Hornsrock gæstes i år af  20 bands med lokale rødder (nej ikke den slags rødder:-) og hele 17 helt nye bands i Hornsrock sammenhæng. Fælles for alle er stort talent og et utrolig højt musikalsk niveau. For ikke mindst at nævne at flere er berømte (og berygtede) for deres forrygende sceneshow. Der er virkelig noget at glæde sig til. Se hele programmet her på siden.

14.04.12 Festivalen starter i år allerede fredag 15/6 kl. 12 med en række ungdomsbands fra Det Blå Rocktog, en forening der arrangerer musik,dans og teater for udsatte børn og unge. Der vil hele eftermiddagen frem til kl. 18 være fuld gang i scenen med morgendagens stjerner i form af en masse supertalentfulde og energiske unge bands i mange stilarter. Følg med på hjemmesiden for det fulde program og check Det Blå Rocktog her:  http://www.detblaarocktog.dk/

08.03.12 Så er de første bands booked til årets program. Black Avenue, et ungdomsband fra Odsherred, som spiller blues/rock inspireret af Clapton, Hendrix, Zeppelin og Who. Virkelig fedt ungt band. Emergency Lane, som vi havde fornøjelsen af at opleve sidste år, kommer igen med deres melodiske rock, med et tvist af pop og metal. Liquid Field, som også gæstede os sidste år, vil igen glæde os med deres smukke melodiske rock. Som noget helt nyt vil det rytmiske kor, Happy Hour, på 45 personer stille op på den store scene, med numre af bla. Abba, Queen, Bruno Mars, Sting, Muse, Billy Joel,Dodo, Beatles, Sanne Salomonsen, Simon og Garfunkel og Adele. Det bliver forrygende…..Fra Slagelse vil Far Out fyre deres partyrock af, så jakkesættene får luft under ærmerne, og publikum bliver revet ud på dansepladsen. Sidst, men ikke mindst, får vi besøg af det forrygende country og bluesrock-band, Freddy & The Phantoms. Dette band har indspillet flere cdér og turneret en del både inden og udenlands, blandt andet som opvarmning for The Eagels. Med disse første navne åbner vi snart ballet for det fulde program. Følg med her på siden og på vores facebooksider. Much more to come……

03.03.12 Sidst nyt. Se listen over alle de bands der har spillet på Hornstock helt tilbage fra 2002 her på hjemmesiden. Vi har været i arkivet og fundet de gamle programmer frem. Der kan være enkelte fejl og udeladelser. Hvis du har spillet på festivalen og ikke kan se dit navn så skriv endelig til info@hornsrock.dk så vi kan update listen. 1

9.02.12 Mere end 40 bands fra hele landet, samt sverige, har nu søgt om spilletid på Hornsrock. Jeres band kan stadig nå at være med. Sidste ansøgningsfrist er 1 marts. Få seneste nyheder her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du kan også blive opdateret via vores facebookside.